Wie ben ik?

 

Even voorstellen...

Mijn naam is Marja, ik ben getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Om mijn werk beter met mijn gezin te kunnen combineren, ben ik in 2008 begonnen als pedicure. Dit heb ik 15 jaar gedaan. Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging als voetreflexPlus-therapeut.

Opleiding tot voetreflexPlus-therapeut

Natuurlijk gefascineerd door voeten, wilde ik altijd al weten hoe het nu precies zit met die voetreflexzones en zo ben ik in 2019 begonnen met de 3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus aan de Total Health Academy. Tijdens deze opleiding leer je Westerse en Chinese massagetechnieken. Westerse voetreflexmassage doe je vooral met een speciale duimtechniek en bij Chinese voetreflexmassage gebruik je beide handen en je lichaamsgewicht, deze techniek is meer glijdend. Bovendien neem je de meridianen en acupunctuurpunten mee tot net boven de knie, wat als zeer prettig ervaren wordt.

Hobby hardlopen

In mijn vrije tijd loop ik graag hard! En dan wel op de trails, lekker door de natuur! Loop je ook graag hard? Lees dan eens mijn 10 redenen waarom voetreflex goed is voor hardlopers! Geldt trouwens ook voor vele andere sporters!

Woon je in het Gooi en zoek je nog een leuke hardloopvereniging? Kijk eens op www.dolichos.nl, dé hardloopvereniging van het Gooi!

Voetreflextherapeut