Wie ben ik?

 

Even voorstellen...

Mijn naam is Marja, ik ben getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Vroeger was ik pedicure, en inmiddels ben ik alweer vier jaar bezig met het geven van voetreflexmassages. 

Opleiding tot voetreflexPlus-therapeut

In 2022 heb ik de 3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus aan de Total Health Academy afgerond.  Tijdens deze opleiding leer je Westerse en Chinese massagetechnieken. Westerse voetreflexmassage doe je vooral met een speciale duimtechniek en bij Chinese voetreflexmassage gebruik je beide handen en je lichaamsgewicht, deze techniek is meer glijdend. Bovendien neem je de meridianen en acupunctuurpunten mee tot net boven de knie, wat als zeer prettig ervaren wordt.

Opleiding Medische Basiskennis

In 2023 heb ik deze eenjarige opleiding ook aan de Total Health Academy, afgerond. Tijdens deze opleiding leer je anatomie, fysiologie, pathologie en psychosociale basiskennis. 

Hobby hardlopen

In mijn vrije tijd loop ik graag hard! En dan wel op de trails, lekker door de natuur! Loop je ook graag hard? Lees dan eens mijn 10 redenen waarom voetreflex goed is voor hardlopers! Geldt trouwens ook voor vele andere sporters!

Woon je in het Gooi en zoek je nog een leuke hardloopvereniging? Kijk eens op www.dolichos.nl, dé hardloopvereniging van het Gooi!

Voetreflextherapeut