Recenties

"Het is echt ongelofelijk, maar mijn zoon heeft sinds hij bij jou komt geen hoofdpijn meer gehad. Zelfs niet rondom de toetsweek. Het was echt heel erg hoor, twee dagen van de kaart, veel spugen in een donkere kamer. Hij had het zeker eens per maand, op een gegeven moment zelfs meer. Het is zo'n verlossing voor hem!"

Alice Lammerts van Bueren (moeder van een jongen van 13 met migraine)

 

"De voetreflextherapie van Marja is heerlijk! In mijn drukke leven is het een moment van totale ontspanning. Ze geeft de therapie in een fijne, vriendelijke omgeving met ontspannende zachte muziek. Haar aandacht en vakkundigheid zijn weldadig. Je voelt dat ze dit een leuk vak vindt. Mijn voeten mag ze vaker doen. Kortom, een aanrader, laat jezelf verwennen!"

Ineke Jongsma

 

"Ik merkte dat mijn voeten en benen veel soepeler waren dan voor de voetreflexmassages! Ik ben ervan overtuigd dat dit door de massages kwam. Bovendien waren de massages erg prettig! Eigenlijk was het een totaalpakket voor de marathon: ontspanning, opbouw voor het lichaam én goede tips. Heel prettig, en zeker ook heel zinvol!"

Maaike Verweij (marathonloopster)