Tarieven

Behandeling Tarieven (deze tarieven zijn vrijgesteld van BTW)
VoetreflexPlus behandelmassage (60 min) Euro 60,00
VoetreflexPlus ontspanningsmassage (30 min) 🤗 Euro 40,00
VoetreflexPlus massage om de bevalling op te wekken (60 min) Euro 70,00
Kinderen t/m 16 jaar (45 min) Euro 45,00
❄ Magnesium voetenbad voorafgaand aan de massage (10 min) Euro 10,00

🤗 Deze massage is heel fijn als je erg druk bent. Het werkt heel ontspannend voor lichaam en geest en het houdt je lichaam gezond en in balans.  Bovendien maakt het stofjes vrij  (oxytocine en endorfine) waar je blij van wordt!

Ook leuk om iemand cadeau te doen! Deze massage krijg je niet vergoed van je zorgverzekering. 

❄ Magnesium is een natuurlijk middel om stress en spanning te verminderen.

Ik heb geen PIN automaat, wel kan ik een betaalverzoek sturen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Voetreflextherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het gaat niet ten koste van je eigen risico en een verwijzing van je huisarts is niet nodig. Informeer bij je zorgverzekeraar of je recht hebt op vergoeding. Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Registraties

KvK-nummer: 32130341

BTW: NL002062059B67

Geregistreerd in het AGB register van Vektis onder reflexzonetherapie

Beroepsvereniging: VBAG, koepel: RBCZ

Klachtenregeling: Bij een klacht over een behandeling probeer ik dit eerst met je te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. Ik heb als therapeut het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. Mijn praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is mijn praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van het RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: Klachten en geschillen.