Hoe werk ik?

 

De eerste stap heb je al gezet; je bent op mijn website gekomen! Ben je nieuwsgierig geworden of mijn behandeling iets voor je is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. 

Eerste afspraak

Tijdens een eerste afspraak hebben we een kort intake-gesprek (anamnese) waarin de klacht(en) en de ziektegeschiedenis, en alle andere belangrijke factoren die van invloed zijn, worden besproken. Daarna begin ik met de voetreflexmassage. 

Contact voetreflextherapeut

Behandelplan

Na de eerste afspraak stel ik een behandelplan op. Met dit behandelplan richt ik mij op het verminderen / verdwijnen van de klacht(en) maar ik probeer ook de oorzaak ervan aan te pakken.  De behandelingen richten zich op lichaam en geest, zodat je hopelijk ‘oude patronen’ los kunt laten waardoor de weg naar herstel op gang komt. Meestal zijn 4 tot 7 behandelingen voldoende en kunnen we daarna samen bekijken of verdere behandelingen wenselijk zijn. Ik kan je vaak ook ondersteunende adviezen geven. Omdat ik ervan uit ga dat jouw lichaam een zelfgenezend vermogen heeft, zie ik het echt als een samenwerking om weer in balans te komen.

Ook wanneer je geen klachten hebt, kun je natuurlijk een  voetreflexmassage boeken, gewoon voor de ontspanning en om je immuunsysteem een boost te geven!  

Niet knellende kleding

Ik masseer tot net boven de knie, trek daarom makkelijke, losse kleding aan. Je mag knellende kleding ook uittrekken, je krijgt toch een dekentje over je heen!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk!

Liefs, Marja