Wereldkankerdag

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 14:47

Op 4 februari is het wereldkankerdag. Op deze dag wordt ieder jaar stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt.

 Tijdens mijn specialisatiejaar (3e jaar van de opleiding tot voetreflexPlus therapeut) heb ik mij onder andere gespecialiseerd in Oncoreflexologie. Mijn behandelingen zijn bedoeld voor mensen die "kankervrij" zijn. 

Een groot deel van deze mensen heeft het gevoel in een groot diep gat te vallen nadat ze klaar zijn in het medische circuit. Er zal een nieuwe balans gevonden moeten worden. 

VoetreflexPlus kan hierbij een goede aanvulling zijn door het lichaam te ontgiften van alle medicijnen en eventuele chemostoffen, het immuunsysteem weer op te bouwen en de vermoeidheid te verminderen. Langzaam kan de energie weer opgebouwd worden en vindt men vooral weer balans in het leven!

Ook helpen deze massages de bijwerkingen van de reguliere behandelingen van chemokuren, bestralingen en/of operaties verminderen. Denk hierbij aan klachten, zoals misselijkheid, hoofdpijn, neuropathie, oedeem en slapeloosheid. 

De massages zijn afhankelijk van het energieniveau van de cliënt, heel erg zacht en vooral zeer ontspannend!