Goede voornemens!

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 11:51

In het nieuwe jaar starten veel mensen met goede voornemens; meer bewegen, misschien een beetje afvallen, stoppen met roken....  Een goede gezondheid is ook zo belangrijk! Een voetreflexmassage ondersteunt je hierbij. Het is namelijk niet alleen heel erg lekker,  het is goed voor je hele lichaam! Om maar een aantal voordelen te noemen:

Goede voornemens
  • Het geeft een boost aan je immuunsysteem. Voetreflex bevordert onze lymfecirculatie, wat goed is voor je afweersysteem. Ook het masseren van de zones van de spijsvertering verhoogt je weerstand (70% van je weerstand zit namelijk in je darmen) Bovendien heeft voetreflex een ontgiftende werking, een boost voor je immuunsysteem dus! 
  • Betere doorbloeding. Ons bloed transporteert o.a. zuurstof, voedingsstoffen, enzymen en mineralen door ons lichaam. Voetreflexmassage bevordert deze doorbloeding, waardoor het lichaam zich sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt (mocht je het voornemen hebben om meer te gaan sporten).
  • Diepe ontspanning. Voetreflex werkt ontspannend, het brengt je lichaam in balans, fysiek, emotioneel en mentaal. Deze totale ontspanning is weer bevorderlijk voor je gezondheid!
  • Het verlaagt je hartslag. Door voetreflex ga je rustiger en dieper ademhalen, waardoor je hartslag omlaag gaat. Dit is weer bevorderlijk voor ons hart- en vaatstelsel. 
  • Alle voordelen van voetreflex op een rijtje